fredag 1 maj 2009

yeah!

TJENARE!

Vi lever.

Trecken var svincool! Vi har sett det mesta som djungeln erbjuder. Varit en halvmeter iffran en asstor giftig spindel, som har ihjal manniskor! Blivit jagade av en slags tusenfotning (typ 20 cm) som gor att hela benet blir forlamat i nagra dagar om man blir biten. Fatt smyga forbi skitfarliga bin, typ jordgetingar som ocksa ar giftiga. Ormar, vildgrisar, elefanter osvosv!

Vi var ett gang om 9 pers. 3 kanadensare (som var exakt som American Pie-ganget), 2 fransoser som typ inte kunde ett ord engelska och 2 britter. Yngsta var 18, aldsta 26. Var guid, Jungle Jim, var stortskon!

Folket i de sma byarna var jattetrevliga (inte for att vi kunde prata med dem), men de var snalla iaf.

Det kommer att komma maaaaaaaaaassa bilder fran detta, sa fort vi har kopt CD-r skivor och kan branna ut bilderna fran min dator. Har tagit drygt 500 bilder, sa det blir ett urval av det basta!

Nu ska vi snart aka och leka med tigrar! Kommer bli ascool!

Hoppas det ar bra hemma!
Hejsvjes!

5 kommentarer:

  1. Hej Bushmanen skönt att ni är tillbaks efter strapatserna. Såg ni inte Tarzan eller kanske Fantomen. Jag funderar på den där svininfluensan den började ju i Mexico kom till Kalifornien och Nya Zeland,kunde nästan tro att ni har haft smittan med er. Så glöm inte att tvätta nävarne
    Hat pent hälsa LIza

    SvaraRadera
  2. Hej Andreas!
    Det verkar ha varit en väldigt spännande utflykt i djungeln. Skönt att ni är tillbaka oskadda! Här hemma är det strålande väder idag och trädgårdsarbete väntar.
    Var rädda om er och ha det riktigt bra!
    Kram Kerstin

    SvaraRadera
  3. Tjena Brochan! gött att höra att turen var så nice som den var! jag förstås att ni hade det riktigt brA, jag har ju själv varit på en regnskogstur, denna i Surinam, och det är HELT KLART bland det fräckaste som jag upplevt! Och där fanns det inte elefanter och giftiga bin, men en och annan tarantella i campet där vi skulle sova i enbart hängmattor, och så var det sprindlar i seriöst HELA taket!
    Men som sagt gött att höra att ni har det bra! krama Lisa ifrån mig! /love kakan

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Gott att ni är tillbaka, nu kanske jag kan koppla av lite innan ni hittar på något nytt farligt... Det låter inte som den turen skulle vara något för mig i alla fall.

    Vi har en solig och fin dag framför oss så det är bara att gå ut och njuta.

    Ha det gott, ta det försiktigt. Saknar dig.

    Puss och kram

    SvaraRadera
  5. Håller med övriga att det är skönt att ni är tillbaka oskadda. För mig är det tillräckligt med en spindel i badrummet eller sex råttor i slänten. Gillar inget av detta. Ropar då på Lasse...Däremot har vi varit på en MC-tur idag. Det kan också vara farligt. Allt är relativt, det beror på hur man ser det. Undrar ibland hur vi gamlingar har överlevt tills nu. Ni ungdomar upplever så mycket när ni är 20. Vad ska ni göra efter 50...Det är ju då livet börjar! Kraaaamar från oss på Kummelgatan 10

    SvaraRadera