fredag 15 maj 2009

Vientiane - varldens trakigaste stad.

Under resans gang har vi mott manga manniskr. En del utav dessa aker motsatt tripp mot oss. Det betyder att de redan varit dit vi ska och vi varit dit de ska. Idetta laget borjar man alltid att rekomendera what to do and what not to do osv. Alla, jag menar ALLA, vi har trffat avrekomenderar Vientiane.
"-How long are you going to be there?
- One night, maybe two..
-WAY TO LONG!"

Redan innan vi hittade hotell forstod vi att sa var fallet. Vilken svinigt trakig stad! Litet och inget speciellt, hemske dyrt och allt stanger kl 22! Finns inte en enda nattclub i heeela stan!Men nu har vi u akt hit och maste reda ut vad som handa ska. Vi kommer aka till Vietnam (och enligt nuvarande regler sa far skandinavier 15 dagar gratis visum (sedan maj 2005) forutsatt att man kan bevisa att man drar darifran ocksa.) men folk ar sa trangsynta och kan inte reglerna. Om vi ska aka idag maste vi betala $60 for visum. HELL NO. Da stannar jag hellre kvar i Laos, haha!

Norskjenterne ar ju har ocksa, sa det ar ju trevligt. Me nde aker till Phnom Penh ikvall med en nattbuss, sa de ser vi inte mycket av! Eventeullet ett mote i Thailand i borjan av juni. Yeahyeah.

Denna datorn ar det varsta jag har varit med om i hela mitt liv. varit uppkopplad i 1 h och 2 minuter och bara hunnit kolla facebook lite snabbt, mailen och detta. Galet segt! (det faller naturligt att inte ladda upp bilder).
Vi letar alltid boende med Wifi, men har i stan var det radyrt att bo. Hittade ett med wifi men det kostade 240 kr natten for det billigaste rummet... Vi hittade ett for 40 kr natten, dock med delat dass, menvafasen. Fracht nog for var standard.

Na vi i ar fardiga har far vi la se om man kan hitta pa nagot. Man kan tydligen a och bada i en pool, vilket lockar. Finns ett stort tempel har as well. Och sa har vi bestamt lunch med Marhta och Silje kl 16 ocksa. Sista maltiden liksom.

Vi fvar la se.

hej pa er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar