onsdag 20 maj 2009

70 inlägg

på 130 dagar. Jag skulle säga att varanan dag är bra!

Nu ligger Lisa och sussar så gott här i sängen. Vi bor på ett ganska mysigt huesthouse för 5 dollarUS/natt. Tar en minut att gå till stranden, som är NICE! Exakt vad vi är värda efter alla jobb iga bussresor osv. Så nu ska vi stanna här i Nha Trand i åtminstonne några dagar. Det är som sagt snuskigt varmt, så varmt att man kokar. Vi kom hit kl 7 imorse och gick till stranden direkt efter frukost. Då var det redan jättevarmt! När vi gick hem vid 10 hade vi bränt oss båda två! Vi har ju inte smörjt in oss på armarna osv på flera veckor, men nu brände vi oss under morgontimmarna! då fattar ni hur vart det är!
Under eftermiddagen har vi fått sitta inne och vilat. Lite siesta :)

Daniel påminnde mig så fint om valet till EU-parlamentet den 7 juni, som jag inte har en sucken om. Har verkligen inte hört ett ord om det (inte direkt sökt efter det heller men) men nu visar det sig att vi måste störtåka till Bangkok eller Hanoi för att hinna rösta. Kansliet i Ho Chi minh har redan stängt röstningen och Phnom Penh också. Bangkok och Hanoi stänger typ om 3 dagar. Och eftersom det tar typ 25h till hanoi (som är i fel riktning) och ännu mer till Bangkok så kommer vi inte hinna rösta. Såvida man inte hinner beställa hem blanketter som någon kan lämna åt oss. Ja, har ni upplysningar så får ni höra av er. Jag är ju så ung, så jag vet ju inte hur det funkar med alle desse valen.

Nedan är lite bilder från Thailand, Laos och Vietnam. More to come!

3 kommentarer:

  1. Kristi Himmelsfärdsdag och långhelg. Skönt. Planerar för studenten och har varit på gökotta. Finns göken där ni är? Imorgon blir det bal. Ja, inte för mig och Lasse men för Gab.
    Ja, solen får man passa sig för. Trodde kanske att ni hunnit vänja er men ni kanske har tittat för mycket på film eller suttit i buss.....Fast vi förväntar oss att ni är pepparkakor när ni kommer hem. Det tillhör liksom....eller? Nej, ta det lugnt och sola lagom. Har ni två veckor kvar eller vad är det? Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Hej Idag är det klämfredag och det regnar,tvättar huset från mögelsporer.Har funderat på det där med tubing om man kunde ha det i Sotekanalen ,kanske kunde börja redan i sunnepinan,å slutat i strane. Kanske Haglundarna och Ralfsarna kan nappa på iden. Sköt om er.

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Strunta ni i att det är val här. Ni får väl rösta nästa gång istället. Ta det lugnt och njut av de sista veckorna. Jag ser fram emot att få hämta er på Landvetter....

    Puss och kram

    SvaraRadera