tisdag 12 maj 2009

Alive!

Hej!

Vi lever (trots allt) och ar fortfarande i Vang Vien. Tubing ar ganska roligt faktikst...! Haha. Ganska farligt om man ar dum ihuvudet. Vatten, varme, otroligt mycket och ruskigt billig alkohol. Ingen bra kombo! Men vi har ju klarat oss iaf. Imorgon aker vi till Vientiane (forhoppningsvis) sa far vi se.

Finns sa mycket att beratta men det kommer vid ett senare tillfalle! (snart)

3 kommentarer:

  1. Hej Andreas!
    Riktigt skönt att höra ifrån er! Jag hann faktiskt bli lite orolig, när vi inte hörde något på ett tag. Ni har ju skämt bort oss med täta uppdateringar.
    Hoppas allt är bra med er båda!
    Sköt om er!
    Kram från Kerstin

    SvaraRadera
  2. Tjenare!

    Det var ett litet tag sedan som jag kollade bloggen och det var riktigt roligt att få en liten uppdatering ! Jag gjorde ett inlägg som anonym för ett tag sedan, men jag antar att du förstod att det var jag.
    Nu är det inte allt för långt kvar tills Crouch gör entré på Q ;)

    Ha det gött :)

    SvaraRadera
  3. Hej vänner. Ja, ni verkar fortfarande ha det bra. Här rullar våren in och det är skönt. (Lasse hälsar från badrummet.) Själv har jag packat för en trip till Halmstad med en väninna. Ska på en konstutställning. Kul med lite omväxling....Ha det bra och tag extra vara på er. Förstår att mycket lockar så här i slutet. Men världen står kvar även om ni inte hinner göra allt denna gången. Kram Birgitta

    SvaraRadera