måndag 6 april 2009

Update!

HelloHello!

Idag har vi skickat hem ett paket. Eller snarare 2 paket. For maxvikten var 20 kg.. Hehe.. vi hade 34...
Nar vi akte hemifran hade vi ca 9-10 vardera. Nu har vi skickat hem 34, och har anda saker kvar.. Forklara det nagon!
Det kanns i varje fall fruktansvart bra. Nu kan man ha pa sig sin ryggsack utan att fa ryggskott efter forsta trappan. Kul nar man slipper sitta och trycka ner sakerna varje gang.
Det var forovrigt sa jakla mycket jobb och fa ivag skiten. Vi gick till post officet med 7 st plastpasar och 2 vaskor, och skulle packa det och skicka. Men de hade inga lador dar, sa de skickade ut oss for att hitta nagra. 4 & en halv timme senare (pa ett annat postkontor) visar det sig att man kan packa det i hardare plastpasar (som vi hade fragat, saklart) om man tar brunt papper runt. Men det var tydligen for svart for idioten i kassan att saga 4 och en halv timme tidigare. Jag var riktigt irriterad ett tag, om jag ska vara arlig. Och det marktes nog, haha.
Men nu ar det pavag iaf. 200 kr & cirkus 2 manader senare finns paketet hemma pa Berg-hans. Rena Julafton att komma hem ju!

Vi ar fortfarande pa samma hotell i Kuala lumpur (har ju skjutit upp vidaretrippen tills allt annat var klart). Planerna ser lite andrade ut pga eventuell stram budget pa sluttampen. Kostar ju skjortan att flyga harifran till Indonesien/Filippinerna.. Darfor tar vi nog en buss/tag imorgon upp mot norra Malaysia/Thailand. Intentionen ar att bada. Hehe, blivit alldeles forlite av det pa senaste! Antagligen gor vi sodra/ostra Thailand nu, och senare vidare mot Kambodja/VIetnam (och om det ar billigare darifrn) till Filippinerna eller Hongkong. Sedan drar vi bara till Bangkok de sista veckorna och branner de sista stalarna, haha! (om det finns nagra kvar).

Har ar ackligt varmt i alla fall. Just nu har vi bara en flakt, och inte AC. Inge bra. Lisa klarart, men jag haller pa att kolera. Har om kvallen gick vi till annat kvarter dar uppenbarligen alla turister gommer sig. {Pa den gatan var det bara blekfisar osv. Svenskar uber alles. For att inte tala om norrbaggar. Joses. Menmen, det ar trevligt emellanat det ocksa. Nu ar klockan 03.04 am, och sangen ser alldeles for varm ut. Men det ar inte nagot att gora at det.

Nu har jag ju som sag kirrat en dator sa bilder kommer nog mycket battre & oftare nu. Bara man hittar ett trevligt natverk som inte segar jarnet.

God natt pa er darhemma! (hoppas allt ar bra med alla osv)

tjo

5 kommentarer:

  1. God morgon är det här hos oss. Bra att ni kollat upp vad resorna kostar åt olika håll så det inte blir en obehaglig överraskning senare. Vad kul när paketet kommer men ni har säkert hunnit hem då. Vi kanske kan prata över skype ikväll?

    Ha det gott.

    Puss och kram

    SvaraRadera
  2. jovisst mamma. Ikväll kan vi prata. Bara att det ar mitt i natten for mig nar du har kväll. Vi kommer åka buss mellan 23 och fram på morgonen. VI åker upp till gränsen malaysia/Thailand i natt. Men om du är uppe väldigt sent så! Haha.

    SvaraRadera
  3. Been there, done that (första stycket!). Jag fick slänga 10 kilo på flygplatsen senast. :(

    SvaraRadera
  4. BAra for att du inte hade råd ja! Haha. I do.

    SvaraRadera
  5. Haha, det hade jag väl haft. Men jag betalar inte 1800 spänn för sängkläder och handdukar! :(

    SvaraRadera