fredag 3 april 2009



Maaaaaat.


Man maste vara kreativ!


Hjalp


Klassikern ar en bil med flames. Har de pa manga tak ska ni veta


Gene Simmons Warlock & Ace Frehley's Gibson Korina Explorer (Jag har kopian!)

Tjenare.


Vi har tagit bussen till Kuala Lumpur nu. En riktigt stor stad. Har ar det ruuuuuskigt varmt. Ingen cirkulation i luften och en herrans massa avgaser. Inte nyttigt.
Idag sag vi varat forsta "osregn", i asiatisk benamning. Monsunen ar jakligt kraftigt regn och aska och blast i typ 10-15 minuter. Allt pa gatorna stannar upp och det bara regnar. Nastan sa kraftigt att man inte ser over gatan. Vi satt cirkus 3 meter in under tak, och anda skvatte det pa oss, sa vi fick ha paraply. Hehe.
Har ifran ska vi skicka hem ett packet med saker som vi inte behover bara runt pa, vilket ska bli himlans skont! Vaskorna gar knappt att stanga och extravaskorna vi kopt likasa. Tunga trojor, skor (Lisa har typ 10 par) osv far ivag.
Maten ar ruskigt stark. Idag var det sa spicy att det borjade rinna i nasan, haha. Da valjer vi anda det minst spicyga. Men det ar himla gott. Ater oftast i shoppinbgcentran eller dar det ar mer flode pa folket, annars blir maten sa acklig nar den ligger frmme. Ont i magen ar det sista vivill ha! Spceciellt for att det typ nastan inte finns normala toaletter! De flesta ar bara ett hal i marken och sedan en slang bredvi. Jag tror att man ska sta pa huk och gora sitt, for att sedan spola sig ren. Men jag fattar inte hur det skulle kunna ga till. Mycket som kan ga snett pa vagen. For mig hade nog allt hamnat i byxorna, och sedan hade jag varit pisseblot efter spolningen. Aja. Vi letar alltid upp normala dass, och bar runt massa nasdukar och toapapper. Funkar bast sa. Handikappdassen brukar jamnt vara en riktig.
Nar vi skulle aka fran Singapore kom anti-tekniken ikapp oss. Singapore ar anda ganska langt ifran samma u-landsstatus som Malaysia. Man kan betala med kort pa de flesta stallena som ser nagorlunda OK ut. Inte minst trodde vi att man iaf kunde kopa en tagbiljett med kort. Men icke. Vi brande ju naturligtvis vara sista singaporedollar innan vi akte dit sa vi bara kunde kopa biljetterna med kort och sedan aka. Men eftersom de inte tog kort fick vi betala en taxi till narmaste bankomat (vilken var langt borta) for typ 50 kr, och sedan betala en avgift till banken pa 35:- for att kunnna ta ut pengar och kopa tagbiljetter for 20 kr. Segt. Och for att vara pa den sakra sidan tog vi ju ut lite extra. De pengarna fick vi kopa mentosrullar for, haha. Vi kakade mentos i flera dagar! Hehe.
Allt ar bra, hopptrala la!
Heippa!


1 kommentar:

  1. Hej Andreas!
    Har ni sett Pendoras tvillingtorn?
    Ja, säkert har ni sett mycket mer än så. Ni brukar hinna med en hel del...
    Här har vi härligt vårväder just nu och dessutom påsklov. Jippi!!!
    Var rädda om er och ha det bara bra!
    Vi tänker på er!

    Kram från kerstin

    SvaraRadera