onsdag 15 april 2009

hej!


Nu sitter vi på färjan till Phi Phi Islands, och räknar med att vara framme om ca 2 timmar. Det finns speedboatar som går på en 45 minuter, men de kostar dubbelt så mycket. Bra om man gör en dagstur, segt om man inte ska tillbaka till Ao Nang. Vi kommer att åka från Phi Phi dirket till Phuket, för att senare korsa landet till ön Koh Tao. Det är så ruskigt mycket svenskar här, så man kan inte snacka skit. Påsklov hemma vad jag förståt. Hehe. Man har verkligen ingen koll på vad som händer hemma, eller vilken dag det är osv. Men det behöver man ju inte heller iofs.

När vi kommer fram får vi ta och hitta oss något billigt boende, sedan får vi luncha. Vet inteom Fridorna är kvar på Phi Phi, men det måste ju såklart undersökas. Har fått tips från riktigt säkra källor att en Fred, från Trollhättan jobbar som dykinstruktör på ön också. Han är en gammal marinbiolog och bekant med Lisa. Får väl se om man går in i honom också.. Hehe. Familjen Larsson från Lysekil skulle förövrigt också till Phi Phi idag, så de går vi säkert på igen.

Igår var vi ute och värmde upp prutningen lite granna. Man måste ju vara inne i det där när vi kommer till Bangkok (om två månader..) Vi köpte bland annat 5 svenska böcker, däribland Stieg Larssons första, för 90 kr. Inte Helt dyrt alltså. Sedan blev det ett par billabongbadshorts för mig, en RUSKIGT fin Rolling Stoneströja, och ett par Fred Perry jeansshorts. Allt för 300 riksdaler. Lisa var inte dålig hon heller, men hon får deklarera det där själv.

Om jag förstod det rätt så var det påskafton igår. Smarrigt. Inte den minsta påsken här, fast att alla är svenskar. Det finns tillochmed affärer med bara svenska saker i. Typ skvallerblaskor, Aftonbladet, Köttbullar med mos osv osv. Roligt tycker vissa, tråkigt tycker jag. Man åker ju inte hemfrån för att läsa GP. Klart att man får uppdatera sig, men detta är lite extremt.

Åkte taxibuss med ett par från Uppsala också. Trevliga typer. Men man har verkligen skandinaver runt sig hela tiden. Sitter en svensk familj framför mig just nu, och ett par bakom, och skälli många andra på denna båten.

Det är så bra med datorn nu, för vi kan skriva inlägg när vi inte har något att göra. Sedan är det bara att publicera när man kommer online. ”Råsmarrigt”.

Nu ska jag ta och läsa lite ”Dödens Kemi”. En deckare som inte verkar helt värdelös.

Ha det så gutt, så hörs vi.

Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar