lördag 17 januari 2009

Update!

Tjenare moss.

Efter sista inlagget begav oss vi ut pa upptacksfard. Vi snackade med x antal orstbor om Hotel de Economico (ekonomiskt hotell), och alla visste vart det billigaste lag och pekade och forklarade. hhmm.. Naval. Efter x (lika manga som forra x - for er som inte ar sa haj pa matte) promenader at olika hall beslot vi oss for att hitta ett sjalva. Och de gjorde vi med minsann. Fast forts fragade vi en man som rakade kunna engelska, och vi gick dit han pekade. Vi hittade varldens mysigaste lilla hotell hos tva sma sota damer, som mest skrattar, fnissar och pratar fort pa spanska sa att jag inte forstar - sedan skrattar de lite till. Sota. Pa detta stalle finns det tom en kanal pa TVn (ja, hur skabbiga hotellen an ar, sa finns det alltid TV!) dar de inte har dubbat allt! Utan kor undertexter pa spanska istallet! Riktigt skont! Speciellt nu nar det ar kasst vader. Vi kollar pa FRIENDS, 2 & a half men, langfilmer osv hela dagarna nu! Mega High 5!
Pa tal om Mega - Det finns skiiitstora Supermarkets som heter MEGA (sakerligen amerikanskt) som motsvarar OBS, eller MAXI typ. Asnice. Det ar dar de har de dar wienerbrona jag har berattat om, hehe. Vi ska ga dit nu.. hhhmmm... wienerbrod... mmmh... Hehe. Well, you know me. Forovrigt ater jag inte sa mkt har. Nar det ar varmt ater jag mindre, och Lisa ater mer. Sa nu ater vi ungefar lika mycket.

Denna datorn ar dubbelt sa dyr som alla andra hittills, och dubbelt sa dalig. So thats it for now.
Vi vet inte hur lange vi stannar har i Veracruz, men minst tva natter till (det ar Jim carrey kvall pa lordag pa TVn, och det kan man ju inte missa nar man har engelstalande TV!), sa vi bokade tva natter till, haha! YEahyeah

Ciao!

8 kommentarer:

  1. Ciao, Andreas!
    Kul att läsa era inlägg och ni känns inte så långt borta, när vi kan följa er resa på det här sättet.
    Ni verkar ha det behagligt trots regn. Hoppas på bad för er imorgon och kanske lite snö här.

    Take care!

    Kram Kerstin

    SvaraRadera
  2. Ja, det är bra att vädret är sämre i början, då kan det bara bli bättre. Men det verkar ändå som om ni är rätt bra på kommunikationstabellen. I den här farten är ni säkert hemma till påsk....? Huvudsaken är att ni trivs och att ni försöker njuta av er "semestertillvaro". Jag är iallafall lätt avundsjuk när jag läser era upplägg. Tag hand om er. Kram Birgitta

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Birgitta om att vädret bara kan bli bättre. Vi har inget vidare väder vi heller idag. Du missar farfars kalas i eftermiddag, du som älskar kakor och tårta menar jag men du får väl hålla till godo med wienerbröden som ni hittat.

    Ha det gott.

    Puss och kram

    SvaraRadera
  4. What do you call those?
    We call them, wie wienerbreads..
    Ooh no you don´t...

    SvaraRadera
  5. HEY MY MAN!

    Gött att ni hart bra! Här hemma hostar det upp arrangemang, verksamheter och dylikt!
    Under sprotlovet ska vi ha ett lan på 4 dygn där många ungdomar kommer ha det roligt och köpa massa i vår kiosk :)
    Därefter blir det UKM. Vi har dansare och musiker hittils som deltar och det kommer bli ball! Dock tror jag vi behöver att hyra typ foklets hus eller ngt liknande. Men vad gör det när det blir en sjukt kul(turell) kväll ;)

    "Aaaannnddreeaas, vi väntar på dig här"
    "Aaaannnddreeaas, glöm inte oss och Pär"
    "Aaaannnddreeaas, du vet han som är sär"
    "Vi väntar på dig här"

    Ha de gött, hälsa Lisa
    Din Rikard

    SvaraRadera
  6. hallå, har ni åkt till andra sidan jorden för att kolla på filmer hela dagarna..? jag har bara en sak o säga om det: LOL

    SvaraRadera
  7. Hehehe... Har de inga negerbollar eller? Det är kul att följa er här på datorn. Det är fantastiskt att ni kan vara här på datorn när ni är ända är borta.
    Nu ska din bror gå och se Opera! Carmina Burana på O2! HELL YES!

    /D.

    SvaraRadera
  8. Hej Andreas!
    Blev det bad idag, eller fortsåtter regnet? Men ni har väl ändå haft fullt upp med Tv. Härligt att ta dagen som den kommer och bara koppla av.

    Sköt om er!

    Kram från Kerstin

    SvaraRadera