torsdag 15 januari 2009

Forst och framst ska jag grattuera farfar Bertil, samt Par-olof Pettersson, som fyller ar idag. Har inte hunnit skicka nagra kort, men grattis i varje fall!

Acapulco ar nice. En liten stad, som ar jattestor kan man saga. Nu har vi varit har i tre dagar, och forst nu nar det ar mulet funderar vi pa att dra vidare. Vi har bott pa olika hotell som har varit olika fina, och nu senast bodde vi pa ett mysigt som hette Hotel Roja. Det var nice faktiskt. Med hjalp av en girig taxichaffor och lite bestamdhet lyckades vi pruta ner priset fran 400 pesos/natt till 450 pesos for 2 natter. Det ar bra det.

Har har de Subway (!) som ni kan se nedan. Det ar happy times minsann. Det basta med subway ar att de har samma regler varlden over, sa man vet alltid exakt vad man far och att det ar clean. Good shit.

Solbrannan har kommit lite, och igar var vi riktig rodbollar. Men vi smorjer oss ofta och noga (sa mammor, ni kan vara lugna).
Har hittat varsta supermarketen dar de har asbilliga wienerbrod osv. Fett nice! Det gillar vi, starkt. Betalar kanske typ 2 kr for att jattestort med massa gegga och kreem pa. High 5! Det ar precis i min smak.
Nu ska vi val bestamma oss om vi ska stanna har, eller aka nagonstanns. Vi vet inte om vi ska dra till Ostkusten kanske, mot Belieze, och ner mot Guatemala kanske. Men vi far kolla upp sa det inte kostar oss massa att ta oss tillbaka till Staterna bara. Val i staterna kommer vi slagga hos Tobbe, fran Strannii, som nu bor i Santa Barbara (nagon timme over Los Angeles). Ocksa High 5!
Men mest av allt langtar vi bada till 7 feb, nar vi drar till Fiji Islands i en hel manad! YEAH! Det kommer bli sa fruktansvart grymt, tror vi iaf. Hehe.
Jaja, nu ska jag kolla flyg fran sodern till USA. Men vi uppdaterar la snart igen!
HASTA LA VISTA, BABY!


7 kommentarer:

  1. Hej!

    Vad härligt ni har det. Bra att ni kollar upp vad resan upp igen kostar innan ni åker nedåt. Smart. Du har väl fått pappas ekonomiska sinneslag, haha.

    Kram och puss

    SvaraRadera
  2. Är du verkligen säker på att du gjort rätt när du prutar UPP priset från 400 till 450 pesos? Du e som Cykel-Arne, fast tvärtom, han prutar ju ner sitt eget pris, utan att man behöver göra nåt. Bra gubbe det.

    SvaraRadera
  3. Duktigt av er att skaffa bra och dessutom billigt boende.
    Det är så roligt att följa er resa via datorn.

    Sköt om er och ha det toppen!

    Kram Kerstin

    SvaraRadera
  4. Henrik Ulf Oolsson.
    Las igen. Gor om och gor ratt! Haha.
    Cykelarne ar en klass for sig, lol

    SvaraRadera
  5. typiskt dig o berätta om vilka wienerbröd som finns på andra sidan jorden...haha :-P

    SvaraRadera
  6. Skam så dyrt 24 kronor för ett rum, det var det gräsligaste jag hört. När jag var i Hamburg 1946 så fick jag ett rum för 12,50.

    Kan ni verkligen äta den maten? Har dom inte bräckekorv eller kokkorv.

    hälsn E

    SvaraRadera
  7. Om ni skulle ta en sväng till San Diego så hälsa gärna på Karen på Sheraton hotel and Marina och hälsa från mig så får ni gratis öl.

    hälsn M

    SvaraRadera