torsdag 15 januari 2009

Hej igen! Tankte bara gora en snabb uppdatering. Nu har vi bokat flyg mellan Mexico och Los Angeles. Vi hade forst tankt att aka ner till Guatemala och flyga darifran men efter vi kollat runt lite med olika flygbolag sa blev det flera hundra dollar billigare att aka ifran Mexico, so Mexico it is. Vi flyger fran Mexico city den 31e januari for runt 1000 svenska kronor. Mellanland i Houston i ett par timmar, helt ok. Da kan vi springa runt och ropa >Houston, we got a problem!!> Pent, pent. Nu har vi tankt att aka over till ostkusten och glassa dar och sedan bege oss till Mexico city igen.

Hejsvejs grus och grejs.

2 kommentarer:

  1. Oh vad ni får se mycket. Men ...är det inte en liten stressig resa ni startat upp? Ni får väl vila när ni kommer till Fiji...Lycka till på resan.
    Idag är det -3,5 gr och med Hållö termometern är det -10 med vinden. Har ni tid så ägna oss en varm tanke! Kram från Birgitta och Lasse. Gabban hälsar säkert från bussen

    SvaraRadera
  2. Hej min lilla kusin och Lisa! Hoppas ni har det bra. :)
    Här är det iaf schwinigt kallt. -20 grader jämfört med era sickert 89 grader hett. Men det går ingen nöd på oss, finns ju alltid renskinn och sånt.
    Ha det så bra! /Kusin Hanna
    (thehanny.blogg.se)

    SvaraRadera