måndag 16 mars 2009


nice outfit!

ibland stannar vi och kollar pa hastar
sjutk hogt

vattnfall, somewhere along the road

pricken dar borta ar jag & Albert

Cape Kidnappers (lol)

Lisa faller mot floden

snyggt plan!
I am sailing.

4 kommentarer:

  1. Hej Ja detta va grejer ,de måste man pröva på så fort som möjligt. Ja alltså åka till Dingle och kolla på hästar,jag kanske vågar att klappa lite också.Vilket förlag har ni tänkt att ge ut memoarerna på? Bodil ser väl fram mot en lugn sommar på ICA,så vi vet var vi har dej.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte vad jag ska säga Andreas. Eftersom jag är din mamma och känner dig väl så är jag är inte förvånad att du hoppade. Håller med pappa att det ska bli skönt när du är tillbaka och tillbringar dina dagar på ICA. Hitta nu inte på fler våghalsiga äventyr är du snäll men jag förstår att du inte kan lova detta.

    Saknar dig, tänker på dig jättemycket.

    Puss och kram

    SvaraRadera
  3. Hej igen Andreas! Skrev alldeles nyss till dig men det försvann bara, vet inte vad jag gjorde. Du min unge man är så modig med allt du vågar dig på att göra. Jag förstår om mamma och pappa är "lite" oroliga. Sådana är vi som föräldrar förstår du. Det är roligt att följa er på bloggarna och ni är duktiga på att ta fina kort. Jätteroligt. Var nu rädda om er och hitta inte på för mycket farliga tokigheter. Ha det fortsatt gott.

    Kramar till er från Carina

    SvaraRadera
  4. Snälla Andreas
    Du behöver inte göra alla våghalsiga projekt, spara något till andra.

    Var rädd om dig och må gott.

    Kramar Bodil

    SvaraRadera