tisdag 31 mars 2009

God eftermiddag. (ja for er alltsa.) Har ar det kvall. Vi ar 6 timmar fore er i tiden, sa jag vet exakt vad som ska handa hos er om sex timmar. Hehe.

4 heta dagar redan spenderae i Singapore= pen stad/land/stat/whatever.

FAQ;

Ar det sa rent i Singapore som alla sager?
Ja, i det flesta fall. Dryga boter pa att skrapa ner.

Ar det sa billigt som alla sager? Med teknik osv?
Nej, om man jamnfor med resten av Asien sa ar det inte speciellt billigt. Tekniken ar nagot billigare, men inte alltid sa mycket. Exempelvis tjanar man in 500:- pa en Macbook om man skulle kopt den som en student i Sverige.

Ar Lisa och Andreas de snyggaste?
Ja, om man jamnfor med resten av varlden, sa ar de det.

Singapore ar en stor stad. En trevlig stad. Trots detta beslot vi oss for att aka vidare. Nu ar vi i Malaysia, efter 1 timmes tagresa norrut. Vi vet inte vart vi ar, eller vad staden heter, men det ar ganska sa trevligt. Vi fick exempelvis 10 RM av random kille att betala forsta taxiresan med. Gutt!

Vi tror att en av deras pengar ar 2.3 svenska. Och det verkar stamma. (kollar www.valuta.se just nu - Japp, det stammer!)
Det ar tamligen billgit har. Kopte ett par officiella Converse Allstar precis. Kostar 600:- hemma. Kostar 200:- har. Kanns stabilt. Funderar pa att kopa pa mig ett gang och kranga pa tradera senare. Tjana storkovan!

JAja, mer om detta kommer. Nu ska vi nog keka lite nudlar. Eller kanske nagot annat. Det finns lite att valja pa, sa att saga.

XoXo Gossip Girls

1 kommentar:

  1. Hej!

    Gott att ni har det bra. Jag kan hålla med om att du och Lisa är de snyggaste.

    Väntar med spänning på nästa gång ni bloggar och lägger ut bilder. Kollade bilderna på Facebook och det är väl tur att inte alla har tillgång till den sidan måste jag säga....
    Men ni verkar ju sköta er eller så visar du inte de värsta bilderna som ni är med på, så kan det förstås vara.

    Puss och kram

    SvaraRadera