söndag 8 februari 2009

STOP REQUESTED, PLEASE USE REAR EXIT

tjena fasen!

Alive and getting hotter. Fasen vad varmt det ar pa Fiji. Helt galet. Vi kom kl 05.00, och da var det sa varmt att det var jobbigt. Hehe.
Ja, det kommer komma en massa blogging nu, efter som vi inte kunnat gora det pa en vecka (Det kostade 1 kr minuten i USA..)

Och nu ar jag bara inne for att satta over en maaassa pengar. Man maste namnligen betala for hela Fiji-vistelsen med en gang. Nu ar vi i Nadi, och far bo gratis en natt (har fatt rutin pa sant nu). Imorgon aker vi ut till en o, och ar dar i en vecka, sedan en annan o i en vecka och en tredje o i en vecka. Vi betalar ungefar 200-250 kr om dagen och da ingar Beachbungalo och 3 maltider. (och den sista natten gratis pa alla stallen) Och det finns liksom inget mer att kopa. For har ar det familjer som ager oarna, och de har monopol pa allt. Sa en o har en restaurang och ett hotell. Efter det aker vi hit igen, och far en natt till gratis har, innan vi aker runt huvudon, eller natt i den stilen..
jaja, vi ska ta ikapp bloggandet senare idag (for nar vi aker ut pa oarna finns det nog inget internet..)

Vi har ju besokt LA, Hollywood, Santa Barbara och San Francisco, Alcatraz med. Maaaassa bilder to come!

Vi har det bra, hoppas ni har det ocksa!

5 kommentarer:

  1. Ja, äntligen kommer lite livstecken. Ja, det verkar ju inte som om ni legat på latsidan under tiden vi inte får info. Kul att höra att resan går bra och att ni får tak, säng och mat. Viktiga saker om man ska orka. Hur länge stannar ni på Fiji? Ha det skönt! Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Trevligt att få ett livstecken från er igen. Nu gäller Fiji under några veckor för er del. Det är bara att hoppas ni får bra väder så ni kan koppla av på riktigt i sanddynerna. Må så gott!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Hoppas ni får det gott på Fiji. Låter härligt
    att få komma till 3 olika öar. Här vräker snön
    ned så ni missar verkligen inget. Bada och njut. Ser fram emot att få se bilderna från veckan i LA och SF.

    Ha det så gott. Saknar dig.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Andreas!
    Hoppas veckorna på Fiji blir underbara. Nu får ni nog chans att snorkla och se korallrev och annan fantastisk natur både i vattnet och på land. Regnskog finns väl också på öarna? Ta många naturbilder.
    Var rädda om er!
    Kram Kerstin

    SvaraRadera
  5. Hallo Andreas!
    Inte så lite avundsjuk på er!
    Hoppas ni mår toppen!
    Alla på Hunnebogården hälsar.

    Många kramar från oss alla
    MVH: Gunilla

    SvaraRadera